Pretražite ||
info@elletravel.ba +387 35 258-098
Polazak: 26 svi. 2018 - 27 svi. 2018
Cijena: 80 KM

 VIKEND U BEOGRADU

26.05.18-27.05.18

#A1-140

(Subota 26.05.2018.) – Polazak iz Lukavca u 05:00 (Omega Lukavac), iz Živinica u 05:30 (Omega Živinice , iz Tuzle u 06:00 ispred Hotela Tuzla. Dolazak u Beograd u  prijepodnevnim satima, slijedi obilazak Beograda u pratnji vodića proći čemo glavnim gradskim šetalištem koje uključuje ulicu Kralja Milana, Terazije, Trg Republike i Knez Mihajlovu. Zasluženo slobodno vrijeme za kaficu i poslastice na Kalmegdanu u restoranu u kojem se pruža prekrasan pogled na ušće Save i Dunava. Nakon odmora polazimo u hotel, smještaj. U večernjim satima fakultatvino odlazimo u posjetu Skadarliji, večera uz muziku uživo do kasnih večernjih sati. Povratak u hotel. Noćenje.

 (Nedelja 27.05.2018.) – Doručak. Check-out iz hotela. U 10 sati polazak fakultativni izlet posjeta Titovom Grobu na Dedinju (Kuća Cvijeća). Poslje obilaska povratak u grad te slijedi posjeta shopping centru Ušće  do 19 sati nakon toga sljedi povratak u Tuzlu. U Tuzlu stižemo oko 23:00 sata, Zivinice oko 23:30 I u Lukavac oko 24:00. Kraj programa

  Cijena aranžmana: 80,00 KM

Aranžman obuhvata:

– Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video,WC,caffe-bar,klima uređaj )

– Smještaj u hotelu u Beogradu na bazi 1 noćenja sa doručkom

– Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja

– Obilazak Beograda u pratnji vodiča ispred agencije

– Gratis odlazak do tržnog centra Ušće

Aranžman ne obuhvata:

-Putničko-zdravstveno osiguranje 4 KM

– Večera u restoranu Tri Šešira – doplata 20 € -25 € u ovisnosti koji meni izaberete –Skadarlija

– Ulaznica na Titov Grob Kuća cvijeća / Ulaznica 2.00 KM po osobi.

NAPOMENA:

Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije). Putno zdravstveno osiguranje možete izvrštem u našoj agenciji, osiguravajuča kuća Triglav Osiguranje.

VAŽNO: Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Srbije. U slučaju nerealizacije putovanja radi nevaljanosti dokumenata smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podliježe troškovima otkaza prema opštim uslovima putovanja agencije ELLE TRAVEL. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji uslijed objektivnih okolnosti, kao i da uslijed državnih ili vjerskih praznika na određenoj destinaciji nekih od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,… ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promjene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

 Napomene: 
U smještajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 sati, a napuštaju se posljednjeg dana boravka do 09:00 sati. Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo ovise od smještajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)  dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja ovisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…). Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi,  fakultativni izleti nisu obavezni dio programa, ovise od broja prijavljenih putnika, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prijevoza, vodiča, ulaznica, organizacije, i podložna je promjenama… Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i ovise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Organizator putovanja zadržava pravo promjene programa putovanja uslijed nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uvjetima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uvjetima putovanja organizatora putovanja. Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu suglasnost roditelja. – putnici koji poseduju inostrane putne isprave dužni su se sami informirati kod nadležnog konzulata o uvjetima koji vrijede za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) te  sami blagovremeno i uredno obezbijediti potrebne isprave. Program je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika. Uslijed nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana prije početka putovanja.

Fan page: www.facebook.com/ELLETravel