Pretražite ||
info@elletravel.ba +387 35 258-098
Polazak: 25 svi. 2018 - 27 svi. 2018
Cijena: 99,00 KM

BUDIMPEŠTA
CIJENA ARANŽMANA 99,00 KM
#A1-33
POLAZAK: 25.05.2018 POVRATAK: 27.05.2018

1.DAN SARAJEVO- TUZLA Sastanak grupe u dogovoreno vrijeme voznja u pravcu Osijeka do Budimpešte sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2.DAN BUDIMPEŠTA Dolazak u Budimpeštu u ranim jutarnjim satima. Obilazak grada u pratnji stručnog turističkog vodiča ispred agencije. Obilazak Trga Heroja, Vaci Ulice i Citadele. Smještaj u hotel oko 15:00h. Slobodno vrijeme do 18:00. Sastanak grupe u lobiju hotela i vodimo vas fakultativno u noćni obilazak Ribarske Kule, krstarenje Dunavom i Vaci Ulice. Povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN BUDIMPEŠTA – BOSNA I HERCEGOVINA Doručak. 09:00 časova, odjava iz hotela. Sastanak grupe u lobiju hotela, odlazak u posjetu shopping centra Campona u Budimpešti do 15:00 sati. Mogučnost posjete Tropikarijumu. O Tropikarijumu: Ono o čemu se malo govori je jedno preljepo mjesto koje je idealno za mlade kao i za sve porodice sa djecom. Svi oni koji su ljubitelji životinja, akvarijuma i zooloških vrtova mogu pronaći zanimaciju u preljepom tropikarijumu. Nalazi se u okviru tržnog centra “Campona” koji se nalazi na periferiji Budimpešte. Nakon obilazaka Budimpešte Tropikarijum smo ostavili zadnjeg kao šlag na torti, za sam kraj. Kada su u pitanju životinje koje možete videti u tropikarijumu, vjerujemo da ćete se iznenaditi velikim i raznolikim izborom životinja. Pošto se zove tropikarijum jasno vam je da se radi uglavnom o životinjama iz tropskih predijela poput krokodila, egzotičnih ptica, zmija, čak i raznih ineskata, paukova, škorpiona, ali naravno i preljepih raznobojnih riba. U prvoj prostoriji ćete naići na fantastičan tropski ambijent u kome su svoj dom našli patuljasti majmuni i zmije u terarijumima. U njoj će vam praviti društvo i jedna neobična ptica dugačkog kljuna. Kada zakročite u slijedeću prostoriju ugledaćete obilje vještačkih palmi i imati priliku da posjetite jezerce u kome se nalaze krokodili. Ovo jezerce ukrašava i preljep vodopad. Paviljon sa krokodilima se zove “Rainforest”. Zatim slijedi verovatno najzanimljiviji dio tropikarijuma, veliki tunel od čak 12m u kome ćete ugledati morske pse i raže kako zainteresovano kruže oko vas. Ovakav prizor verujem da nikada nećete zaboraviti, jer je zaista fascinantan. U ovom kompleksu možete uplatiti i ronjenje uz pratnju instruktora, a određenim danima u nedelji čak i hraniti morske pse. Sigurni smo da će ljubitelji fotografije naći mnoštvo zanimljivih kadrova. Fotografisanje je dozvoljeno, ali naravno bez blica. Toplo vam preporučujemo da posetite ovo neobično egzotično mesto i njime zaokružite svoju avanturu zvanu Budimpešta. Polazak prema Bosni i Hercegovini. U Bosnu stižemo u kasnim većernjim satima.
NAČIN PLAĆANJA: 30% aranzmana po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cijene aranžmana gotovinski, ili u više jednakih mjesečnih rata prilikom rezervacije – U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cijena aražmana podliježe promjeni.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosječne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, noćenje sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje) u odabranom hotelu u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, usluge vodiča za vrijeme trajanja aranžmana, obilaske prema programu, usluge vodiča i troškove organizacije putovanja u cjelini.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Troškove fakultativa koje nisu sastavni dio programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.
Obavezni izleti – obilazak grada u pratnji vodiča 10 €
Krstarenje Dunavom uz šampanjac – 15 €
Večera u Čardi 25 €
Putno zdravstveno osiguranje: 6,00 KM

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašten i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava.

VAŽNO: Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije putovanja radi nevaljanosti dokumenata smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podliježe troškovima otkaza prema opštim uslovima putovanja agencije ELLE TRAVEL. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: – Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji uslijed objektivnih okolnosti, kao i da uslijed državnih ili vjerskih praznika na određenoj destinaciji nekih od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,… ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promjene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

NAPOMENA: Organizator izleta zadržava pravo izmjene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa uslijed objektivnih okolnosti. U slučaju promjena cijena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta – putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cijena je podložna promjeni.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 40 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obavještavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana prije datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo Vas da se prije zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Elle Travel.

Fan page: www.facebook.com/ELLETravel