Pretražite ||
info@elletravel.ba +387 35 258-098
Polazak: 22 lip. 2018 - 26 lip. 2018
Cijena: 185 KM

4 dana 2 noćenja sa doručkom
TERMINSKI POLAZAK: 22.06.2018.g. PETAK
SARAJEVO 20:00h
TUZLA 22:30h
CIJENA PROGRAMA – 185,00 KM

1.I 2.DAN SARAJEVO – TUZLA-BUDIMPESTA / PLOVIDBA
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima cca 20:00h,dolazak u Tuzlu u 22:00,polazak iz Tuzle 22:30 noćna vožnja kroz BIH, Hrvatsku. U jutarnjim satima dolazak u Budimpeštu. Zajednički odlazak u Vaci ulicu (jednu od najljepših ulica Budimpešte, kratka objašnjenja). Odlazak u hotel na check in cca 14:00h. Slobodno vrijeme za odmor i razonodu. U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska na Plovidbu Dunavom. Plovidba u trajanju cca 1h, uz najljepši panoramski pogled na Budim i Peštu. Po završetku odlazak u hotel. Noćenje.

3.DAN BUDIMPEŠTA – LOKO TOUR – ČARDA
Doručak. Mogućnost za fakultativni obilazak grada. Prilika da u pratnji vodiča upoznate znamenitosti grada. Ono što će Vam obilježiti upoznavanje: Ribarska kula, Trg Heroja, Andrassy ulica, Opera, Bazilika Szent Istvan, Parlament, Citadela, Brdo Gelert, i dr.). Usputna zadržavanja kod određenih objekata, fotografisanja i kratki predah. Slobodno vrijeme. U predvečernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na Čardu, gdje uz muziku i gastronomsku ponudu tradicionalnih jela i pića uživate u trosatnom programu. Povratak u hotel. Noćenje.

4.DAN BUDIMPEŠTA / TROPICARIUM – TUZLA
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme u Budimpešti za razonodu i aktivnosti, ili fakultativni odlazak do najvećeg akvarija srednje Europe, Tropicarium-a koji se nalazi u sklopu shopping centra Campona (na periferiji Budimpešte). Ovdje boravi na stotine životinja, počevši od egzotičnih ptica, majmuna, riba, krokodila, morskih pasa i ostalih gmazova… prošetajte tropskom prašumom, tunelima koji vode kroz akvarije… uživajte u svijetu koji vam nije svakodnevno dostupan. Polazak prema BIH u poslijepodnevnim satima. Dolazak na odredište u kasnim večernjim satima (Iza ponoći). Kraj programa.

U cijenu programa je uključeno:
Prijevoz autobusima visoke turističke klase (klima, WC, TV/DVD);
Smještaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u ½ i 1/3 sobama;
Organizacija putovanja i vodička služba;

U cijenu programa nije uključeno:
Putničko zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god);
Fakultativni izleti (Plovidba Dunavom 15,00 EUR, Loko tour 15,00 EUR, Čarda 28,00 EUR, Tropicarium 15,00 EUR);
Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit);