Pretražite ||
info@elletravel.ba +387 35 258-098
Polazak: 30 lip. 2018 - 01 srp. 2018
Cijena: 15 KM

Jednodnevni izlet koncert Marije Serifovic Koševo
POLAZAK:30.06.2018 15:00 Lukavac,15:30 Hotel Tuzla 16:00 Zivinie
Cijena povratne karte : 15,00 KM

Jedan od najboljih ženskih vokala na balkanskoj muzičkoj sceni Marija Šerifović održaće 30.Juna 2018.godine s početkom u 21h na stadionu Asim Ferhatović Hase -Koševo svoj veliki koncert.

Marijinu interpretaciju karakterišu snažna emocija, specifična boja i jačina glasa kojom osvaja ne samo pažnju već i srca slušatelja.

Publika Mariju prihvata kao izvođača koji svojim glasom izaziva posebne emocije. Marija je snimila nekoliko veoma uspješnih albuma “Naj-najbolja”, “Bez ljubavi”, “Nisam anđeo”, “Hrabro”, na kojima su sve pijesme postale hitovi, kao i nedavno objavljene pijesme,“Deo prošlosti” i “11”.

Prošlo je neko vrijeme od zadnjeg velikog koncerta Marije Šerifović u Sarajevskoj Zetri kada je veliki dio publike ostao uskraćen za ulazak na koncert jer je kapacitet dvorane bio premali da primi sve one koji su željeli slušati Mariju.Nakon toga Marija je odlučila u suradnji sa svojim suradnicima za BiH obradovati sve svoje fanove i publiku i novim velikim solističkim koncertom na otvorenom stadionu Koševo .

Pripreme za ovaj veliki muzički spektakl su uveliko u toku, a Marija za sve posjetitelje i fanove koncerta priprema noć punu emocija i dobre pjesme .

Dođite da zajedno pjevamo sa Marijom i učinimo ovaj ljetnji koncertni događaj jedinstvenim u BiH .

Za vise informacija obratite se u Elle Travel Agenciju.